måndag 15 juni 2009

Är det höst eller???

Ja, jag vet ju att det är midsommarvecka så det är väl lite dumt och prata om hösten när "sommaren" precis har börjat:) Men...jag kan ju säga att det inte har känts helt konstigt att sitta inne och göra höstLO:er i det här kalla, blåsiga och blöta vädret. Väntar på solen för att kunna fota den ena LO:n men den andra laddar jag upp här. Har använt G45 och Crate papper, Fancy Pants Glitter Cuts och Maya Road och Prima blommor.

Har också gjort 2 LO:s med Pink Paislee-papper från ett My Scrapbook Nook-kit. Oftast så skriver jag min journaling efter att jag har lagt ut LO:rna på nätet så det skall jag göra på dom här 2.


Ja, det här inlägget slutar med en sommarLO så det visar väl att hoppet finns kvar om en fin midsommar. Ha, ha! Vi hörs snart igen!

tisdag 2 juni 2009

Det var längesedan!

Oj, det är över en månad sedan jag skrev i min blogg! Då är det på tiden att komma igång igen. Min älskade man reste hem till Norge en sväng för att fira födelsedagar och 17 Maj. Han tog med sig kameran så jag har inte kunnat tagit några kort på det jag har skapat sista tiden. Men nu är han hemma igen och kameran med :), så jag får väl bara lägga upp bilder efter hand. När Arne kom hem så hade jag gjort ett kort till honom. Har använt 3ndy papir papper, Crafty Secret stämpel(just LOVE them),Hot Off The Press stämpel, min Cricut, glimmer mist mm.

Min "gubbe" har också hunnit fylla år så det blev ett födelsedagskort med UNDERBARA Graphic45 papper, UNDERBARA Prima rosor och bling. Har också här skurit ut hjärtat med min UDERBARA Cricut:) Kortet är gjort efter en UNDERBAR skiss på Primas blogg. Det är mycket som är underbart här i livet. LOL!


Vi tar en bild till! Det var ju morsdag i söndags och jag skar ut en väska på min Cricut som jag dekorerade och stoppade i en morsdags present i. Jag kan inte nog lovprisa min Cricut! Det är absolut den bästa scrapping investeringen jag har gjort.
Har här använt mig av MME papper mm.

Nu har solen tittat fram igen efter en regnig dag så jag tror att jag skall gå ut i trädgården en sväng. Fast...jag borde ju börja städa lite :)
Kram på er alla!