tisdag 15 september 2009

Stolt!

Satt och funderade häromkvällen på hur stolt jag är över att bära min mans namn. Blev förvånad själv över mina tankar och känslan det gav. Men...jag är stolt över min man på alla sätt. Han är bara den bästa så det är väl naturligt att känna att man är stolt att ha fått del av hans namn också.
Är också vääääldigt tacksam över att ha fått bli en del av en hans helt fantastiska familj. Det gör mig alldelens varm att tänka på :) Ja, så många tankar det kan sättas igång när man sitter och scrappar. Här kommer orsaken till mina tankar och mina tacksamhets känslor - jag har nämligen scrappat ett foto på hela familjen Jortveit. Fotot togs för ganska precis ett år sedan, när vi firade Reidars och Randis guldbröllop i Dyreparken utanför Kristiansand. Både Arne och jag kände oss så ärade att få dela denna stora dag med dom. Att ha en familj som alltid ställer upp är en enorm välsignelse i livet. Det är något att tacka Gud för varje dag:)
Här kommer LO:n


Nu skall jag gå ut i trädgården igen :) Min granne kommer snart hem och då skall vi gå igenom hennes trädgård för att se vad som kan flyttas över till våran trädgård:D Tänk vad härligt med så goa, givmilda grannar!
Ha en fortsatt fin dag!
Maria

torsdag 10 september 2009

Äppelskörd

Förra året hade vi en enorm äppelskörd på vårt lilla äppelträd. I år har vi inget problem med att räkna äpplena på trädet:D Det verkar som om det är ett "varannat-år-träd". Har gjort en LO på några av fotona vi tog på trädet förra året. Papperna är Creative Imaginations och en liten bit från ett Maja Design papper. Cirklarna till dom handgjorda blommorna och dom små äpplena har jag skurit ut med min Cricut.


Nu skall jag gå ut och ha en härlig stund i trädgården och njuta av det fina vädret. Hoppas att du också har en fin dag :) Ha de!

söndag 6 september 2009

Vilken kväll!

Vi har en helt fantastiskt vacker kväll här i Dalarna! Molnen sprack upp och solen kom fram och skiner från en helt klarblå himmel. Temperaturen är god och man vill liksom inte gå in inomhus utan önskar bara att kvällen kunde fortsätta så här. Åhhh, vad jag tycker om hösten!

Mamma och S-O har varit här på eftermiddagen. Vi har fått massor av äpplen från våra underbara grannar, så jag lagade en äppelpaj till oss som blev mycket uppskattad. Minna, deras hund, växer så det knakar och hon är så go´. Hon har hunnit bli 7 månader och har blivit så mycket lugnare än förut. Det är så härligt med djur!

Hade två kort till som jag gjorde för några veckor sedan som jag kom på att jag kunde posta idag. Här kommer dom:



Önskar er en fin dag! Kramar från Maria

lördag 5 september 2009

Oj, vad tiden går!




Nu är det visst redan ca en månad sedan som jag gjorde något på min blogg!!?? Tiden går så fort!
Som ni ser så har jag gjort några kort sedan sist. Skrev i förra inlägget att jag skulle så gärna vilja få lite inspiration till att göra kort. Den inspirationen har varit borta så länge och det vore bra att bygga upp ett förråd med kort för alla tillfällen. Så...jag har börjat med det och inspirationen kom. TJOHOOO! Nu vill jag inte göra LO:s mer, bara kort! Ha, ha! Tänk hur man är!

Har fått en sådan otrolig lust att använda min Cricut. Åhhh, vad jag älskar denna maskin! På http://www.cricutchristmas.blogspot.com/, får man vääääldigt mycket inspiration och jag lär mig många nya saker som jag kan göra med min Cricut. Blev väldigt inspirerad av projektet dom gjorde i torsdags, en pop-up LO. Har ju gjort pop-up kort men aldrig sett det på en LO. Måste bara prova det!:) Dom lärde också ut hur man gör egna embossing platter med Cricuten. Det verkade också vara väldigt kul. Skall bara önska mig en Cuttlebug eller en Epic 6 i julklapp så jag har något att embossa med :)

Annars så jag fått hem min senaste beställning från Hallmarkscrapbook.com. Åhhhhhh, så kul! Så mitt Cricut bibliotek har nu utökats med StoryBook och Solution cartridgen Christmas/Noël. Gjorde ett kort igår där jag använde StoryBook. Skall posta en bild på det i veckan. Båda cartridgarna är iallafall helt superfina. Skall bli så kul att använda dom :D

Nä, nu skall jag gå och börja frosta ur frysen. Ha det gott till nästa gång!
Maria