tisdag 6 oktober 2009

Hej svejs!

Ja, nu är verkligen hösten och kylan här! Mmmmmmm...jag bara njuter av den kalla, höga luften, färgerna, kinderna som blir kalla när man är ute och frosten på morgnarna. Det är så vackert och härligt!

Har suttit och scrappat på ett 8x8 album den sista tiden (nä, jag har inte varit oproduktiv även om det inte har synts på min blogg:)) ). Vi har så många fina kort från förra sommaren så jag tänkte att det går lite fortare om jag scrappar dom i en mindre storlek. Trodde jag igen!!! När skall jag lära mig att inget går fort när jag pysslar! Ha, ha! Tänkte först att jag skulle göra det superenkelt så att det inte tar så lång tid. Haaa! Klarade det på dom 2 första LO:na sen kände jag att det här är inte jag. Det blir ju så tråkigt! Nä, det får ta den tid det tar och så får jag ha roligt på vägen. Jag är mer för att njuta på vägen och att ha kul än att bara få saker gjort som man ligger efter med. Sedan så finns det ju människor som verkar ha både och i sig och får så mycket gjort och det ser bara så fantastiskt ut. Vem vet...kanske man hamnar där en dag :) Hoppas det!
Visar inget av 8x8 LO:na idag, det får bli en annan gång.

Har antagit sketch utmaningen på http://amillionlittlethings.typepad.com/amlt/sketches/. Blev så inspirerad av den! Hör inte till vanligheterna att jag blir det av sketcher men den här gången sa det KLICK! Det är mycket glitter, glitter stickles och Glimmer Mist på den här vinter LO som tyvär inte syns på fotot.



Annars så tycker jag att det var en mycket glad nyhet att Pappersvinden fortsätter att finnas. Låter väldigt spännande att dom skall ha en lite gammeldags profil på butiken, mer vintage och sliten look. Yeehhaaa! Dock så hamnar butiken på en annan ort vilken ligger åt helt fel håll för mig. Men...då får vi ta och se den delen av Dalarna lite mer framöver:) Grejen är att det området som butiken kommer att ligga i är vårt favoritområde så det kommer inte att vara ett offer att åka dit :)(är det det någonsin ett offer om man får komma till en scrapbutik? Tror inte det:)). Det är bara sååå vackert där med all skog och berg och dalar, fina gamla dalagårdar, ett rikt djurliv och mycket bär och svamp i skogarna.

Ha det så gott tills nästa gång!
Kram Maria