måndag 30 november 2009

4x4 minialbum

Hej igen!
Gjorde en liten Raw-Food receptbok på BIA-kursen. Tänkte att det kunde vara lätt att ta med sig om vi reser bort någon gång. Blev inte nöjd, tycker att albumet ser ut som någon konstig version av en igelkott!?!?! Det går lite för fort för mig på kursen. Vill gärna ha lite mer tid på mig att "fixa till" mina alster. Men det är verkligen en bra träning på att inte vara så himla petig utan få något gjort istället:D Har gjort många misstag och genom dem lärt mig mycket.Framsidan är av akryl, kul att prova på det:)





Vi "syns" antagligen imorgon igen:) Sov gott!

tisdag 17 november 2009

Bind-it-All kurs

"Går" en kurs som Zutter anordnar över nätet, "BIA 101", där vi skall lära oss grunderna för att använda våra BIA:s. Till jul, så har jag haft min BIA i ett år och måste erkänna att jag inte har använt den speciellt mycket:( Det tänkte jag skulle ändras nu:) Vi har nu avslutat 1:a veckan av kursen och jag har lärt mig massor. KUUUUL!
Det första projektet vi har gjort är en "Punching & Binding Guide". Som ni ser så är det punchade hål både här och där men det är för att vi har övat olika punching tekniker. Kursen håller på i fyra veckor och i morgon blir det en ny lektion, vilken jag ser mycket fram emot:) Nu skall jag åka till Engströms Artsudio i Avesta och handla lite material till denna veckas lektioner.
Ha de´gott!