torsdag 22 juli 2010

Ja, jag lever än...

Nu är det nog dags att försöka få fart på min lilla blog igen efter en lååång vila. Mycket har hänt sedan i våras och ibland måste man bara priotera vad man lägger ner tid och energi på:)

En dag i slutet av mars tutade lantbrevbäraren ute på gården och min man kom in med de här paketen. ÅÅÅÅÅHHHH, vad jag har väntat!

När jag fick se att Provo Craft skulle komma ut med en röd Cuttlebug visste jag med en gång -"Henne vill jag ha"!!!!. Till min stora besvikelse så fick jag så småning reda på att den var specialdesignad i ca 3800 ex(om jag kommer ihåg rätt) för att säljas enbart på tv-shopping kanalen HSN i USA. Och dom fraktar inte utanför USA!!!!! Ve och fasa! Hur skulle jag lösa detta enormt stora världsproblem!!!! Jag visste ju att Hon var min!!! Hi, hi! Nu skall jag sluta att vara dramatisk:D
Vi ringde helt enkelt till några vänner vi har i Alaska och frågade om dom ville beställa den åt mig och skicka den vidare till Sverige och det var inga problem för dom (TAAACK!). Arne hade ett bankkonto kvar i Alaska sedan han bodde där och hade gått och tänkt på att han skulle ta och tömma det och avsluta kontot. Så vi kunde skicka pengar från det kontot till våra vänner och allt löste sig så bra. Halleluja! Så här är hon, den världsberesta "Cuttlelina" som äntligen har fått komma hem till Dalarna i Sverige:



12 embossing foldrar ingick i paketet så det var bara att sätta igång att skapa med en gång:)





Och så här fin blev lilla "Cuttlelina" när jag hade fått sätta lite rosetter i håret och en blomma och namn på henne:) Ha, ha! Kul var det iallafall och få pynta min nya lilla "bebis":D
Ja, jag är sååå glad och tacksam att jag äntligen har en Cuttlebug och att hon dessutom är röööööd och har swirls och fjärilar på sig! Jag känner mig så bortskämd av min Himmelske far och min underbara make. TACK!
Som ni förstår så finns det mycket mer att uppdatera med så jag återkommer snart igen:) Må gott tills dess!
Maria