lördag 2 oktober 2010

Vilket underbart väder vi har! Jag bara älskar hösten med den klara, friska, lite bitande luften. Och solen...den har lyst från en klarblå himmel hela veckan(fram tills idag). Det är bara att njuta i stora drag av alla dom vackra höstfärgerna och den goa luften:)

Har några "grejor" att visa idag. Det här kortet gjorde jag av rea-papper från Panduro som jag hittade för 3:-. Hjärtat var ett mönster i ett av papperna som jag klippte ut, limmade fast på ett enfärgat CS och klippte en "bord" med en mönstersax runtom. Under hjärtat limmade jag fast vit tyll. Jag använde mig av textremsan längst ner på papperet (ni vet den där som man skär av och oftast kastar), chalkade och klippte lite på den och limmade fast den över kortet. Blomman är från Prima.

Här är foton på Leo, min brors son. Det var första gången vi fick träffa honom och det var bara så fantastiskt och det måste man ju scrappa om:D! Han är såååå supergo´! Har använt mig av Webster Pages papper, Lullaby Lane. Den serien är bara så vacker!!! Min favorit från förra säsongen:)Bokstäverna är från Storybook, Cricut.



Och här kommer den senaste "Leo"-LO:n. Det var så kul att få med goa mamma Suzanne också:) Tyvärr har jag märkt att mammorna mer sällan fastnar på foton. Undrar varför!? Ha det så gott tills nästa gång:)
Maria