tisdag 24 april 2012

Hej svejs!

Idag har det varit den första någorlunda varma dagen på länge. Även om det har kommit några regnskurar så har solen varit framme långa stunder. Sååå sköööönt!

Var över och pratade med grannen lite, det är alltid så trevligt. När våren kommer så börjar vi ta våra små pratstunder i trädgården och pratar om dittan och dattan. Eftersom vi båda är trädgårdsfantaser och "pysslare" så blir det mycket prat om trädgård och skapande :) Det är fantastiskt att ha en sådan fin granne :)

Lägger in en bild på en till kudde som jag har "pimpat" lite. Kuddfodralet var färdigsytt när jag köpte det på second hand. Den hade några, enligt min mening, väldigt tråkiga bruna knappar. Sydde på ett fint broderat band, bytte ut knapparna och skar ut bokstäver och limmade på. "O-et" i LOVE, är en grytlapp som jag också köpt på second hand. De fina broderade blommorna var där när jag köpte den.




Ha en fin dag!
Kramar från Maria

lördag 7 april 2012

GLAD PÅSK!



Vill bara önskar nära och kära en riktigt fin Påsk! Det var så kul att vara ute med kameran och fota blommor igen så jag sänder med lite "påskpyntsbilder" som jag tagit på våran trapp.









Ett vackert, lite ovanligt påskägg. Ägget symboliserar nytt liv och det var ju det som Jesus gav oss genom det Han gjorde för oss en påsk för ca 2000 år sedan. För dig som läser detta, önkar jag att du skall få uppleva nytt Liv på de områden du behöver det, för det år som ligger framför dig.


Avslutar med en kudde som jag har sytt av gamla dukar, ett örngott och en virkad kylskåpsmagnetsfjäril som jag har hittat i Second Handbutiker. Har också sytt på lite rosa pärlor och en Prima-blomma.
                                          
                                                    
Önskar er Guds rika välsignelse och en fortsatt fin Påskhelg:)

Kramar från Arne och Maria